Restaurant voor 1 dag! het leukste uitje voor teambuilding

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Teambuilding á la carte! Restaurant voor 1 dag

Onze kookstudio verandert voor 1 dag in uw restaurant. Een keukenbrigade en een zwarte brigade moeten in 1 dag ervoor zorgen dat onze kookstudio wordt omgetoverd in een heus restaurant, een 3 gangenmenu voorbereiden en uw gasten bedienen. Een uitermate geschikte competentie opdracht of een zeer intensieve teambuilding voor uw medewerkers.R1D IMG 01

De keukenbrigade zal vanaf een bepaalde tijd zich gaan voorbereiden in de keuken onder begeleiding van onze chefkoks om een van te voren samengesteld menu te bereiden voor de gasten die op een later tijdstip zullen aanschuiven. Het menu wordt 2 weken van te voren vastgesteld zodat onze chefs de juiste Mise en Place lijsten en boodschappen kunnen samenstellen. De boodschappen worden door onze chefkoks gedaan en zullen op de dag van het event aanwezig zijn. Mise en place lijsten van de verschillende gerechten zullen worden doorgenomen alvorens de voorbereidingen starten in de keuken. Er is een tijdsspanne van 3 uur om alle gerechten voor uw gasten voor te bereiden. Wanneer de gerechten zijn voorbereidt zal de keukenbrigade alvast een personeelsmaaltijd gaan nuttigen aan tafel (hiervoor staat 30 minuten) Daarna zullen ze voor de bedieningsbrigade de personeelsmaaltijd bereiden zodat deze ook voor het ontvangst van de gasten kunnen eten aan tafel.

 R1D 03

De zwarte brigade (bediening) zal worden begeleid door professionals in het horecaleven en zullen het restaurant van helemaal op en top aankleden voor het ontvangst van uw gasten. De tafels zullen worden gedekt met wit linnen en men krijgt een gedetailleerde uitleg over het opdekken van tafels, etiquette en de mastiek van een restaurant. Hierbij hoort ook het sfeervol aankleden van het etablissement door middel van bloemen en veel kaarslicht. Ze krijgen een uitleg over de geserveerde wijnen en de spijscombinatie. Hiervoor wordt ongeveer 2 uur uitgetrokken tot het moment dat ook zij een personeelsmaaltijd zullen gaan nuttigen.

Een half uur voor het ontvangst van de gasten moet de keukenbrigade en de zwarte brigade helemaal klaar zijn met al hun voorbereidingen. De laatste details worden nog even doorgenomen en dan is het moment daar om de eerste gasten te ontvangen. 

R1D 04

De indeling van de keukenbrigade is geheel afhankelijk van de insteek en de invulling van de avond. Is het een teambuilding en of competentie gerichte opdracht of is het bedoeld als een relatiegeschenk naar uw relaties en leveranciers. Het kan ook een heel mooie eindejaarsafsluiting zijn, hoe leuk is het als de directie de koksbuis omdoet en voor de medewerkers een mooi samengesteld 3 of 4 gangenmenu kookt en serveert! Gegarandeerd een onvergetelijk moment en een avond waar nog lang over zal worden nagesproken!

R1D 02

We kunnen tot 14 max koken in de keukenbrigade en er kunnen 6 personen in de zwarte brigade. In overleg kunnen we ervoor zorgen dat er sloven aanwezig zijn voor de brigades met uw bedrijfslogo erop (dit moet maximaal 2 weken voor het event worden doorgegeven ivm tijdig leveren) Ook kunnen wij zorgen voor gedrukte menukaartjes met logo en het menu voor uw gasten. Ook kunnen wij zorgen dat er een fotograaf aanwezig is die dit bijzondere evenment een blijvende herinnering blijft.

R1D 07

De gasten worden ontvangen met een welkomstdrankje en een borrelhapje. Wanneer de gasten gaan zitten zullen de beide brigades aan het werk gaan om de avond in gang te zetten! De gasten zullen verrast worden door een hoogwaardig culinair menu met oog voor kleur, textuur, varieteit, mooie wijnen en natuurlijk 2 zeer gemotiveerde brigades.

Een bedrijfsevent waar nog lang over gesproken zal worden.