Pop up restaurant

4 keer per jaar wordt onze kookstudio even een Pop Up restaurant. Marjan houdt van koken en neemt je mee in haar wereld van de keuken. Ze presenteert iedere keer een ander 3 gangenmenu voor € 29,00 euro pp. De gerechten zijn verrassende combinaties met een diversiteit aan smaken en textuur.

Daarnaast kun je gezellig meekijken in onze open keuken hoe wij de gerechten klaarmaken, dat geeft het gevoel alsof je bij ons in de huiskamer zit. Wij houden van lekker eten, lekkere wijn, gezelligheid, aandacht en een intieme sfeer! Dat is precies wat we jullie meegeven met onze Pop ups!

Natuurlijk kun je aangeven of er allergien of dieetwensen zijn daar houden we dan rekening mee!

Kijk ook naar onze andere Pop Up events  zoals Fruits de mer,  Borrel, Bites & Beats.  Kijk voor onze eventkalender op www.hetsingelhuys.nl
Detail-voor-sept-2015.jpg
detail-dinner-2015-02.png

Borrel, Bites & Beats

Onze Borrel, Bites & Beats is een borrel die we op bepaalde woensdagen gaan organiseren. We houden van goed gezelschap, lekker eten, een goed glas wijn en een groovy beat.

Zo is ons idee ontstaan. Een ongedwongen borrel vanaf 17.00 uur die even de sleur van de werkweek doorbreekt en je weer even op de hoogte brengt van het welzijn van je vrienden of collega's. Je bent van harte welkom bij ons in 't Singelhuys om samen gezellig een borrel te drinken, wij zorgen dat er iedere keer een ander soort begeleidende bite is en  onze huis DJ Olivier
draait lekkere groovy beats.

Kijk op onze agenda voor de geplande data voor de Borrel, Bites & Beats!
De leukste woesdagborrel van Amersfoort.

 
part-ontspanning-647.png
Detail-coqauvin-2015.jpg

Late Sunday Bruch & Friends

Lekker brunchen op zondag met je vrienden of familie in Amersfoort!? Dan is de Late sunday Brunch & Friends bij ons in 't Singelhuys echt het perfecte zondaguitje. We organiseren  een aantal zondagen in dit jaar een late brunch omdat we van veel gasten te horen hebben gekregen dat ze dit missen in Amersfoort....een lekkere Brunch op een leuke locatie in het centrum met leuke mensen. Dat heeft ons op het idee gebracht om deze Late Brunch te doen. Geen a la carte maar een walking brunch met heel veel lekkers geinspireerdt door Ottolenghi. Je bent vanaf 12.00 uur meer dan welkom. Nodig je vrienden en familie uit en kom genieten van heerlijk eten en een drankje!
resto1dag-647.png
Detail-dessert-2015.jpg