Restaurant runnen voor één dag

 

Teambuilding en Competentie support á la Carte!

Voor 1 dag gaan jullie je eigen restaurant runnen voor 1 dag!
Buiten je vertrouwde omgeving een 3 gangen of 4 gangenmenu voorbereiden en uitserveren zoals in een écht restaurant is een ware uitdaging voor je team. Dit vergt visie en durf en is een boeiend samenspel van organiseren, plannen, creatief denken, samenwerken en uitvoeren. Een uitdagende manier van teambuilden en als competentie onderbouwing. Presteren onder hoge stress vraagt om een goed geolied team! 

Teambuilding en Relatiemarketing:

Laat uw accountmanagers een mooi 3 gangenmenu koken op hoog niveau voor uw relaties en voor uw leveranciers. Een onuitwisbare herinnering, uitermate geschikt  als relatiemarketing.
Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat de directie de koksbuis omdoet in de keuken en een mooi samengesteld menu gaat koken voor de medewerkers. Een zeer geschikt eindejaarsevent of als relatiegeschenk aan klanten en leveranciers. 

 

Wat je kunt verwachten met kookworkshop Restaurant voor 1 dag:

Deze kookworkshop vergt meer voorbereiding en begeleiding van ons team. We zullen in overleg met U een menu samenstellen. Er wordt van te voren al een keukenteam en een bedieningsteam samengesteld. Marjan en haar team zorgen voor de recepturen, de ingrediënten, de professionele begeleiding voor zowel keuken als bediening. Het wordt hard werken maar plezier staat voorop!!

Bij binnenkomst wordt je ontvangen met een welkomstdrankje en hapje om nader kennis te maken. We geven uitleg over de planning, organisatie en welke voorbereidingen moeten worden gedaan. Er komt een uitleg over het menu en de bereidingswijze en over het voorbereiden van het restaurant , bedienen en uitserveren van diverse wijnen. Oftewel de Mise en Place en de Mastiek.

We werken volgens een strak tijdschema om vervolgens rond 17. 00 uur de voorbereidende werkzaamheden af te ronden en gezamenlijk een pauze moment en briefing in te lassen vóórdat uw gasten zullen arriveren. De laatste puntjes worden op de i gezet zodat uw team er helemaal klaar voor is om het 3 gangenmenu te serveren en uit te serveren. Dit wordt een waanzinnige avond !!

 Wij nemen het over na het uitserveren van het dessert zodat uiteraard de beide teams die zo hard gewerkt hebben eindelijk hun sloof met trots af mogen doen! Samen met uw gasten nog een mooie afsluiting van dit event te beleven!

 

Menukeuze kookworkshop:

Voor deze kookworkshop stellen we 2 weken voor het event een menu samen in overleg . We kijken naar de groepssamenstelling, de groote van de groep en we zullen uw wensen daarin meenemen. Natuurlijk houden we rekening met diëten en of allergieën.


 

 Praktische informatie:


Inclusief:
Ontvangst met welkomstdrankje en hapje
Briefing doornemen keuken
Briefing doornemen bediening

Aantal deelnemers:
Minimaal 10 tot 20 personen

Kookworkshops:
3 gangenmenu
Prijs: € 89,00 euro pp
inclusief drankarrangement

4 gangenmenu
Prijs: € 99,00 euro pp
inclusief drankarrangement

Aantal gasten genodigden:
Minimaal 20 tot 35 gasten

3 gangenmenu gasten:
Prijs: € 19,50 euro pp
exclusief drankarrangement

4 gangenmenu gasten:
Prijs: € 24,00 euro pp
exclusief drankarrangement

Tijdsduur:
10 uur

Drankarrangement gasten:
Onbeperkt fris, sappen, bier, huiswijnen, koffie en thee
Prijs: € 17,00 euro pp

Prijzen zijn exclusief btw

resto1dag-647.png
detail-voorsurfturf-2015-1.png
 Voorbeeld daginvulling:
  • Ontvangst en samenstellen van de kookteams en taakverdeling
  • Doornemen van het menu
  • De kookteams starten met koken
  • Opmaken van de eetzaal, tafeldekken, versieren, tafelzetting
  • Eetpauze voor de kookteams en bediening
  • Ontvangst en plaatsen van de gasten, onvangstborrel en presentatie menu
  • Uitserveren van de gerechten door alle koks
  • Koffie/thee ter afsluiting, eind- en bedankspeech
  • Ontspanning met de gasten 
  • Vertrek van alle gasten

Wanneer mogen we u begroeten!?

Parkeergarage de Beestenmarkt ligt op 100 meter afstand van 't Singelhuys. Met openbaar vervoer zijn wij zeer goed bereikbaar. Op 20 minuten afstand van het station. Op 5 minuten loop afstand van de bushalte.

Of kies voor een combinatie met onze wijnproeverij ! Vraag voor meer informatie!
Wilt u de deelnemers een cadeau mee geven? Klik hier voor onze leuke culinaire cadeaupakketten!