Kookstudio 'De uitdaging'

Kookworkshop de uitdaging: De kookcompetitie daagt je uit!

Hou je ook zo van koken en vind je het een uitdaging om zonder receptuur iets moois en lekker op tafel te zetten? Deze workshop is dan precies wat je zoekt, geen voorgesteld menu, geen receptuur maar enkel verrassingsmanden met verschillende ingrediënten die een gerecht of gang van een door jullie samen gesteld menu zal worden! Met elkaar een recept bedenken en voorbereiden verbindt niet alleen maar je wordt echt blij verrast door de mooie gerechten die worden bedacht! Een creatief, inspirerend en supergezellig uitje voor een familie of vriendenuitje, vrijgezellenfeestje of kookclub met een gezond competitie element!

 

Wat je kunt verwachten met kookworkshop de uitdaging:

Bij binnenkomst wordt je door ons team ontvangen met een welkomstdrankje en hapje om nader kennis te maken. We geven uitleg over onze werkwijze en een korte uitleg over de kookcompetitie.

Elk team van 2 tot 4 personen kiest een verrassingsmand met geselecteerde ingrediënten die een gang is van een menu. Jullie gaan per groep een gerecht bedenken en samenstellen, de bereidingswijze en receptuur uitschrijven en de opmaak bepalen van het gerecht! Uiteraard met hulp van ons team. Dan gaan jullie de keuken in om de gerechten voor te bereiden. Als iedereen klaar is gaan we per team en per gang hun gerecht uitserveren! Daarna gaan jullie gezellig aan tafel om elkaars gerechten te gaan proeven met een lekker glas wijn erbij! We sluiten de avond af met een kop koffie, thee en zoets !

 

Welk team wint dé Singelhuystrophee:

Welk team de Singelhuys trophee mee naar huis neemt wordt beoordeeld door Marjan en haar team. De uitslag wordt gebaseerd op de creativiteit van de bereidingen en het smaakvolst gerecht!

 

Menukeuze kookworkshop de uitdaging:

Deze workshop kent geen voorgesteld menu, geen receptuur maar enkel de verrassingsmanden met verschillende ingrediënten die elk staan voor een gang van een menu. Dat kan een 3 gangen of een 4 gangenmenu zijn afhankelijk van de groote van de groep.


Praktische informatie:


Inclusief:
Ontvangst met welkomstdrankje en hapje

Aantal deelnemers:
Minimaal 10 tot 20 personen

Kookworkshops:

3 gangenmenu

Prijs: € 54,00 euro pp (excl. drankarrangement)

4 gangenmenu

Prijs: € 59,00 euro pp (excl. drankarrangement)

Tijdsduur:
4,5 uur

Drankarrangement:
Onbeperkt fris, sappen, bier, huiswijnen, koffie en thee

Prijs: € 17,00 euro pp

Prijzen zijn inclusief btw

detail-tapas-2015-3.png
Detail-dessert-2015.jpg

Wanneer mogen we u begroeten!?

Wij zitten op 100 meter loopafstand van parkeergarage de Beestenmarkt. Op 20 minuten loopafstand van het station en op 5 minuten loopafstand van een bushalte.
Of kies voor een combinatie met onze wijnproeverij in verschillende thema's ! Klik hier voor meer informatie!
Wilt u de deelnemers een cadeau mee geven? Klik hier voor onze leuke culinaire cadeaupakketten!